Followers

25 Aug 2010

Evolusi Ku. Yibba!



Evolusiku bermulaa! GIyaahh~ Nak tau hapekah ia?


~ Check this out bebeh ~

MySpace






aku jumpa budak ni kat mane ntah. ajak dia dtg opis. skali dia pose lak. tak malu betoi!


nampak? gedik gilos posing kat tempat aku. WOI BALIK LA WOI!!!


Semalam kan aku citer pasal kemarahan aku yang bernilai 30 hengget tu? Haa... nilah dia salah satu daripada hasilnya. Ehh.. bukan implan taik lalat ye. Taik lalat tu memang dah ada kat situ sekian lama. Sila jangan pandang lama-lama. Jenuh semalam Makbed gi kursus ngan si penjual tudung yang tengah dalam pantang Puan Epi. Mekasih Puan Epi. Nanti aku pi terjah lagi umah hang no.

Berapa helai ntah aku rembat beli dari Epi. Siap ada free gift lagi. Wakakakaa.... Syiookk. Jangan riso, kali ni aku jadi model untuk beliau. Selamat tinggal Apple Merah Collection. Kontrak kita sudah tamat memandangkan tokey kedai nak tutup sebab dia kata tak dan nak handle kedai dia.SEKARANG DIA TGH WAT JUALAN LELONG. HARGA KERUNTUHAN! SILA KLIK SINI.

 OK tak pakai camni? Ke salah pakai? Ada cara lain lagi ke? Cik Yana Cullen kate senang je nak pakai - lilit-lilit gitu je. Tapi jangan ketat-ketat sangat nanti arwah katenye. Hmm.. Buleh la ni. Tak le secantik Cik Yana Cullen, Cik Fatin Fatihah ngan Cik Sherah. Tu la 3 org blogger faveret aku yang aku suka belek bijik mata dema satu persatu. BESAU GILER! Korang wat senaman apa mata beso cenggitu aaa?


Ok... Tuka Mode.

 Mode : Annoying


MySpace

 Aduhai *****,

 Ko memang kurang asam kan. Takde tempat lain ke nak merayap? Nak raba? Aku tau la aku chantek berseri-seri ari ni. Getik ko ye. Tora ni pun satu, datang opis je tanya aku pakai baju kaler ape. Masuk je , tgk baju aku kaler ape. Kalau aku pakai warna hitam mulalah dia ckp aku Black Dog Bone la, Bat Girl la, Metalicca laa.. Ehh , aku MakBed la. Bukan Bad Girl cam ko cakap tuh. *lari tajuk lak.


 Ha, berbalik kepada ko *****. Sape la punya kerja jemput sanak-sedara ko datang masuk opis ni. ada la manusia yg tak reti tutup pintu semalam. Satu kerja lak aku nak halau satu-satu. Argghhh! Pasni aku dah tak de toleransi lagi. Bulan posa ke bulan tak posa ke ko tetap sama. Tak berubah. Lagi teruk ada lah. Aku ye-yelah pasang lagu raya, kot nak insaf. Jangan kata lagu raya, surah Yassin pun aku dah pasangkan untuk halwa telinga ko, tapi ko tetap cam tu gak. Ko ni benak ke ape ni?

 Kalau ko taknak posa, tu ko punye pasal. Jangan nak batalkan posa aku. Berani ko masuk dalam lubang idung aku ekk. Tadi sedara ko berapa ekor dah mampos kena penampo jepun Pak Hamid. Tu la, sapo soh kaco misai dia.MySpace

 Siap ko. Hari ni aku kerja kan korang suma. BERUSAHA!


I am SO ready


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram