Followers

17 Jul 2010

Upacara gegelak sampai balik

It was Friday. Jumaat yang tenang. Some of us can't wait for the next day , Saturday. Ada yang nak gi dating, ada yang dah plan macam-macam. Hang-out ngan kengkawan, ada yang nak terjun swimming pool, ada yang nak buat movie marathon, ada yang taknak gi memana, dok umah -nganga.
 
For 3 of us (Zima, Paten and myself), yesterday went  SO WELL right after we discovered about GTalk conference a day before. HAHA..MAcam org gila aku pastu melayan diorg. Ruang lobi tempat aku kerja tu sunyi sepi je. Sesekali orang keluar masuk. Nothing entertaining. No one wished to be left alone , or to work there alone, but ME!Aku rasa depa pun heran apsal la aku boleh duduk kat meja aku dengan tenang , riang sentiasa tersenyum sepanjang masa.

 Sapa kata kijo receptionist tak best?

 It is the greatest job ever - if you know how to occupy yourself. Kan Zima kannn.....

 This is what happened yesterday evening...

Klik gambar untuk pembesaran

Klik Klik



Blogger Templates
Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram