Followers

22 Jul 2010

Do We Need CHANGES?

Sesungguhnya sebaik-baik manusia itu ialah mereka yang sanggup berubah ke arah kebaikan. There is no point of saying "I want this to change" yet you yourself, do not start to change.

 I have seen some of my friends do few changes in their lives. Speaker, from bareheaded girl, to the most beautiful lady on earth when she started to cover her head. Niat yang suci dan murni, and her sincerity on taking the decision was visible (to my eyes). Tatau la kalau orang lain camne. *Beb, nasib ko dapat asben tak makan deroyan LOL! Suka kacau minah nih.

 And, my dear friend Zimako who is trying to lose weight just to be healthy. To feel comfortable in her own skin. Me too. And, suprisingly she managed to lose few kilos without suppressing herself. Yibba!!!

 Lagi sapa lagi? Hmm...

Petenko. Pun Tengah mempersiapkan diri untuk menukar status tak lama lagi. Ehh.... tak lama lagi ke??


 Aku pun. I am trying to shake off some kilos just to feel good about myself and for the sake of my health. Sakit kaki la bila badan terlebih kilo nih. I just hate the situation where people started to question and compare my before-marriage weight with after-birth weight. Rasa nak siku je. People do change OK! HAHAHHA.... *emo sket.

 But my dear friend that I am going to story about also had some changes done. The huge one is......

 Embracing Islam in his heart and soul. YAaaaa~ Tak sangka dengan perubahan beliau ini. Cuba tengok wajah dia yang berseri tu. Tenang aje.

 Tak sangka yang dia ni pernah mengamuk , sampai putus telinga orang digigit beliau. Ohhh... is this really you Mikey???

 Nak tau sapa kawan Makbed yang dah buat perubahan besar tu sila klik >>>> Let's Go Bebeh!

 Errmm...

 There some of my friends who did made changes in life, but to the worst.

 Like, from having a shoulder-to-cry on friends to a-pillow-to-cry-on PILLOW.
Well..... friends are not somebody you can simply yell at to OK. Especially when your life is not that good, and you rely on them to trigger you move-on mood. And you also come to them for advice and moral support. Well, since you do not need any now, we just step out and wait until you want us back. Papepun, dah kuar statement dah dari ko dah. Walaupun ko kata "seribu juta kali tak kisah" but I seriously doubt it.

 Semoga berjaya cari kawan yang lebih berhemah dari yang sedia ada. Buleh je cari. Berlambak kat Malaysia. . Ko nak orang yang tak kondem ko, nak yang cakap elok ngan ko kan? Nak yang layan ko 247? Sorry, banyak lagi kijo len nak buat.







Notakaki: Baru nak belajar smatch orang kat blog. Aku belajar dari yang pakar..... Giyaaahhhhh~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram