Followers

1 Nov 2009

BABAI AYAH...

I brought Oni-Chan to my workplace recent Friday. Kebetulan aku mmg diberi MC sebab Khamis tuh aku kena semput. Dah ber'mc' tu aku amik peluang merehatkan diri di rumah sementara Auni ditinggalkan kat baby sitter.

Jam 3 aku gi amik dia dan dia dah siap dimandikan. Aku sampai opis pun pukul 4pm lebih kurang dan tingkat 8 adalah tempat pertama aku singgah. Acik Noks nak jumpa. Setengah jam la jugak Oni kena uli-ili "aidilfitri" kat sana, pastu bergerak gi level 13A laks jumpa para peminat yg dah ready nak cium dia. Feera kemain lagi posing2 buat cam anak aku ni Dakota Fanning lak. Hehhe.. PAs setengah jam kat situ, aku ngan Oni turun gi level 13 lak jumpa Acik Enot ngan Acik Nad. oppss... Acik Ily tak datang pulak. Tak dpt le Oni berjumpa Acik Ily.

Kak Nad, Auni & stroller


Enot dan Oni

Hubby dah balik dah ke Lumut. Dia balik ngan Kurau dan wifenya. Tadi aku dan Auni hantar gi MINDEF sbb diorg janji nak jumpo kat situ. Sebelum balik, Hubby sempat le peluk2 anak dara dia. Huu... sedihnya nak kena tinggal.

Maka tinggallah aku dan Auni berduaaan. Nasib baiklah AUni tak nangih masa aku drive tadi. Skang, Auni tgh tidur. Di luar hujan lebat betul. Brapa kali dah dia terjaga sbb terkejut dgn bunyi guruh. Harap kami boleh melalui malam ni dengan baik , terutamanya Auni. Ayahnya dah tinggalkan T-shirt , manalah tau Auni meragam nak bau ketiak Ayah lak. Kalau tak Auni meragam, Ibu pulak meragam. HAHAH... Rasanya AUni tak pernah berjauh ngan Ayah. Tgk la macam mana malam ni.

HUuu..... apsal aku dah tak kuat dan tough cam dedulu??? HAIH~ dah tak mo dah cam ni. Tak mo....!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram