Followers

29 Oct 2009

tak sehat

Hari ni aku tak sehat. Semalam batuk2 penat. NAsib baik ada ventolin yg aku dh stenbai kat rak. Dah lama tak kena asma nih. Masa ngandung, tak de asma. Umah banyak sgt habuk, aku jadi semak kpala lak. HIshhhh!!!

Auni seems fine leaving with her baby sitter. Tapi, dia kekal nakal dan slalu usik Kak Ita - pas mandi je dia kencing.... HAHAHA! Kat aku dia dh tak buat dah. Ni kat Kak Ita plak. Bila dimarahnya Kak Ita, Auni sesengih menampakkan gusi yg merah. HAih.... satu2 senyuman tanpa gigi yg paling cantik adalah senyuman bayi.

Bila sampai kat aku, Auni dah tido. Biasanya dia akan bangun jam 10 minta susu atau nak lampinnya ditukar. Lepas tu, dia dh payah nk lelap. Aku nak kena dodoikan pulak. Auni suka tido atas tilam yg lembik. Tilam lembik tu aku bagi kat baby sitter. Aku beli tilam baru yg leper untuk play pen dia.. tapi dia tak suka tilam tuhhh. Aiyah!

Sekarang aku mmg rasa tak sehat. Malam ni kalu tak ok lagi aku nak kena gi klinik. Pastu aku kena soh hubby baby sit Auni satu malam, kasi chan aku tido plak. Aku sgt tidak cukup rehat..........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram