Followers

22 Sep 2009

Chronicles of Pantang - Part Semput plak~

9/18/2009, 11:38 PM - THE 29th Day.

I am not feeling so good. Selsema dan badan rasa panas. 2 nights back, my chest felt heavy and stuffed. Probably because of the food I have taken. Today, it gets worse. So I decided to go to clinic to find out why.

Cuma demam dan selsema biasa. Nothing uncommon. Badan lemah sebab kurang rehat. Tido tak cukup apatah lagi aku dlm tempoh berpantang. The wet season here in Sik adds some flavor to my unstable health condition. Doc bagi ubat.

At 1700, aku makan ubat selsema dan ubat angin yg diberi doc. By 2000, I felt pain on my chest. By 2100, mata aku rasa panas dan start berair. 15 minutes later I realized that I may be having complication due to the medicine given. Mata aku bengkak terus.

I have experienced this before. Therefore, I did not wait long to call Cayang yg masa tu tgh pi Pekan Sik dgn adik2 nak gunting rambut. He must bring me to the hospital as soon as possible or otherwise, aku akan mati lemas! Allergies could trigger an athma attack.

By 2200, aku dah sampai ke hospital and was taken inside to the nebulizer section. I was given nebu to inhale ( oh boy.. The feeling was soothing….~) and an injection to cure my allergy was also given. Everything was done in about an hour. Lepas tu, athma aku terus hilang. Cuma mata aku je bengkak lagi tapi dah tak gatal2 dan berair dah. Aku dh boleh bercakap tanpa masalah. Batuk pon tak.

Tapi.. Kesan2 nebu tu cam biasalah… aku akan menggiigil dan rasa mengantuk teramat. So…. Aku harap cayang boleh le menjaga auni malam ni sementara aku tido…..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram