Followers

22 Sep 2009

Chronicles of Pantang - PArt 4

I'm still trying to log into the internet. Entah la apa masalahnya. Dah sangap nak masukkan entrée baru dlm blog and fesbuking. Kalau ada internet, boleh le aku load gambo Auni nih. And takdelah aku sangap sbt nak main SMS ngan laki aku. Dia pon leh main game dgn aman tanpa perlu layan SMS aku.

Aku dah call 100, nak tanya pasal masalah streamyx nih. Dimaklumkan (by mesin operator la…) katenye Streamyx tgh enhance service. And mmg tgh ader problem sket especially kalo nak bukak laman web yg berpangkalan di US. Pendek citer, sume masalah tu maybe boleh selesai by 10th Sept ni. Jenuh gak la nak tunggu sampai seploh haribulan. Apa laa yg aku nak buat?

Aku rasa aku buleh repair sniri, tapi aku tenggelam punca lak. Pegang ni tak betui. Picit ni tak jalan gak. Hampeh toi.

Auni dah tido dah. Kemain banyak lagi susu dia minum. Skang dah pandai - nak minum susu panas je. Susu yg dah sejuk takmoh. Pastu, dia dah minum banyak susu badan. Especially bila malam, time dia nak tido. Tapi, susu badan tak cukup, so kena tambah pulak susu botol. Baru dia 'belahak'. Kalo dah dok menguit la sampai ke pagi.

Bila lah aku nak pulih seperti sediakala. Rimas lah dgn jahitan ni. Belum baik lagi. Selagi jahitan ni tak luruh, aku takleh nak bergerak aktif.

Rasa nak selsema lak. Buleh ke makan ubat selsema ek?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram