Followers

22 Aug 2009

Contraction kot?

Sesungguhnya aku ketahui satu kalimah yang apabila dibaca oleh mereka-mereka yang ditimpa bala atau kesusahan, Allah akan lepaskan si pembacanya dari kesusahan. Kalimah tersebut ialah tasbih saudaraku Nabi Yunus AS “La ilaha illa anta subhaanaka inni kuntu minazzholimiin.”

Check-up terbaru aku (mungkin yg terakhir smasa mengandung) was on 20th of August 2009, Thusrday. Aku lambat update sbb masa tu hari sebeday aku dan aku sibuk ngan menda2 lain. Family aku sampai malamnya utk sambut hari kelahiran aku dan juga hari ulangtahun perkahwinan aku yg pertama.

Hari ni aku mula rasa contraction.Aku pun tatau la ni contraction betui2 ke memain ke tapi sakitnya mmg Allah je yg Maha Mengetahui. Tu pun, sempat lagi blog. Aku tak de turun pape tanda so far cuma hanya sakit ni je yg aku alami.

Nampaknya, sakit ni semakin kerap. Aku rasa aku kena pi spital la ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram