Followers

1 Aug 2009

Jumaat yg best.

TADAAA!!!!

If I'm not mistaken, this is the third time I changed my blog template. How's my new one? Greenie Froggie huh?

I found it - CUTE!

Ceh... nama blog je brutal. SIMAWARHITAM - konon! Tapi, skali blog kaler hijau. Gambo katak lak tu. Tu pun, amik masa lama jugak nak replace template Alice Cullen tu. Sayang.... But, everyone needs a little change in their life. Kalau tak, tak meriah. Change to the better - why not?

Blog ni akan menjadi lebih ceria sbb gambonye pun ceria. Lagipun, time aku tukar ni, aku dlm keadaan ceria. Hehehhe... Masa aku pilih2 template yg seswai, hubby ada di sebelah - main game. Kebetulan, Azli dan wifenye dtg umah. Boleh le sambil blogging sambil borak. Tiga empat kali test, last try baru leh tukor. Kalu tak aku nak buat ala-ala pink gitu.. tapi yg hijau nih plak yg lekat.

Hari ni hari Jumaat. Biasa kalu Jumaat aku dah tak sabar nak jumpa hubby. Skang, aku dah hari2 ngan hubby. Berterusan sampai le aku abih pantang nanti. Sonoknye la hai.

Dah lama tak load gambar. Patutnya, balik Lumut ni banyak le gambo leh tangkap. Malangnya, kerata aku rosak. So, aku takleh kuar jalan2. Kalao tak,sure berlambak gambo. Nantilah...

Kaki aku bengkak teruk. Nyamuk pun taknak gigit kaki aku sbb dah tak leh nak gigit gamakye. Keras. Aku pun dah tak kenal kaki sniri. HAHAHHAHAHA... bleh lak camtu ye.

Dah lama sgt aku tak balik umah Lumut. Ada la dekat 2 bulan lebih. Akhirnya, aku berjaya juga kebali ke Lumut, bersama suami tersayang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram